Forældre udtalelser

Vi er superglade og tilfredse med Junglehuset. vores datter trives og er glad. Når vi henter hende, er hun altid optaget af noget, enten at lege eller spise, så hun opdager os sjældent med det same. Vi oplever ikke at hun på noget tidspunkt er ked af det i vuggestuen. Som forældre er vi også glade for den informationsservice, vi modtager. Det er skønt at se børnene hygge sig med billeder på Facebook/sms, og vi hygger os med at læse beskrivelserne af børnenes hverdag i fredags nyt/Facebook. Personalet er venlige og professionelle, og vi har gjort god brug af deres råd og vejledning som førstegangs forældre :)

 

Vi har kun positvt at sige om Junglehuset. Personalet er imødekommende og professionelle og vores dreng er tryg hos dem. Han elsker at være her og har ofte noget at fortælle om når vi kommer hjem. Vi har som forældre været helt tryg især i indkøringsfasen takket være sms servicen. Alt i alt kan jeg kun anbefale Junglehuset :) 

 

Velkommen til en rolig hverdag.

Vi flyttede til Horsens da vores søn Jonas var 2 år gammel. En glad velfungerende dreng, med humor og gang i hverdagen, der næsten aldrig var klar til at komme med hjem fra vuggestuen. Desværre blev vi tilbudt en dagpleje, og skiftet til de lidt mindre forhold passede ikke til vores søn.

Jonas nåede at være hos dagplejen i en uge, men på denne uge gik vi fra at have en velfungerende glad dreng, til en stille, genert dreng, der til tider blev fjern i blikket. Så fredag aften tog vi beslutning at Jonas skulle tilbydes en vuggestue.

Lørdag søgte vi på nettet og fandt Junglehuset, vi ringede og allerede onsdag var vi på besøg.

En helt anden verden åbnede sig. Allerede da vi kom ind var der glade børn og interesse for hvem vi var og hvad vi skulle her. Vi blev mødt af en smilende pædagog, som med det samme hilste på Jonas og respekterede at han ikke var klar til at hilse igen.

Jonas startede ugen efter, og med støtte fra det faste personale i Junglehuset, fik vi stille og roligt vores gamle Jonas tilbage. Jonas er i dag startet i børnehave uden problemer.

Vi vil som forældre til en hver tid anbefale andre forældre Junglehuset som institution for deres børn. Vores opfattelse er, at det er en institution med højt til loftet, massere af sjov og hvor børnene bliver hjulpet til at udvikle sig i deres eget tempo.

De varmeste anbefalinger. 

Se også forældre udtalelser fra vores to andre institutioner på:

 

www.vuggestuen-evigglad.dk

 

www.vuggestuen-skattekisten.dk